NRGkick KfW Select 7,5 m GSM/GPS prot. fedél, Fali aljzat 16A (12801008)

NRGkick KfW Select 7,5 m GSM/GPS prot. fedél, Fali aljzat 16A (12801008)
507 874 Ft+ÁFA=645 000 Ft

NRGkick KfW Select 7,5m GSM/GPS/SIM

https://www.youtube.com/watch?v=ofp7gLg7e_g&t=1237s

App: Angol, Német Kézikönyv Angol, Német.

 

32A/22kW 1 , Type 2, 7,5m, WiFi + Bluetooth, GSM/GPS, integrált SIM, incl. zárható védőburkolat és NRGkick fali aljzat 16A

Az NRGkick KfW Select a KfW 439-es, 440-es és 441-es támogatási programja alapján támogatott (feltéve, hogy a támogatási programok aktívak), és minden szükséges követelménynek eleget tesz.

Szállítási terjedelem és jellemzők: 

 • NRGkick 32A 7,5 m GSM/GPS/SIM töltőegység
 • NRGkick fali aljzat reteszelt védőburkolattal (villanyszerelő által tartósan csatlakoztatva a tápvezetékhez)
 • 2-es típusú dugó a jármű oldalán
 • Maximális töltőáram 32 A-ig – 22kW-ig 1 maximális töltési teljesítménynek felel meg .
 • Opcionális intelligens tartozékok (későbbi használatra minden szabványos aljzatnál és nyilvános töltőpontokon)
 • Kommunikációs interfészek: GSM/GPS, integrált SIM, Bluetooth, WiFi, Cloud, Web API
 • Integrált SIM-kártyával 2 éves adatmennyiség az első használattól számítva megújítási lehetőséggel 

1  Ha a töltőegység állandóan az NRGkick fali aljzathoz van csatlakoztatva, a maximális töltési teljesítmény 11 kW (16 A) a KfW finanszírozási irányelveinek megfelelően

Jellemzők: 

 • Egyszerű, leggyorsabb töltés minden aljzaton és töltési ponton
 • WiFi + Bluetooth, GSM/GPS/SIM mellékelve
 • Ingyenes alkalmazás és felhő
 • Hőmérséklet figyelés és túlmelegedés elleni védelem
 • Sötétítés elleni védelem
 • Alul-/túlfeszültség védelem
 • Védelem a helytelenül bekötött aljzatok ellen
 • Forró kihúzás érzékelés ívvédelemmel
 • Szabadalmaztatott magas szintű biztonsági csatlakozórendszer
 • Készen áll a hálózatot támogató töltésre
 • Automatikus, hozzárendelhető töltési jelentések
 • További szolgáltatások (pl. OCPP, fotovoltaikus töltés fázisátalakítással,...) olcsón bővíthetők az NRGkick alkalmazáson keresztül

Az NRGkick mindent tartalmaz, amire elektromos járművének töltéséhez szüksége van
A magas szintű innovatív NRGkick KfW Select töltőegység biztonságos és intelligens töltőegység. Az úttörő, szabadalmaztatott magas szintű biztonsági csatlakozórendszer minden fázistüskén hőmérséklet-felügyelettel biztosítja, hogy kizárják a megperzselt konnektorok kialakulását. Az olyan újítások, mint az autonóm terheléskezelés, az áramszünet elleni védelem, a helyileg hozzárendelhető töltési jelentések WiFi-n keresztül és a további funkciók bármikori frissítésének lehetősége az alkalmazáson keresztül (például fotovoltaikus töltés fázisátmenettel) bizonyítják, hogy az NRGkick KfW Select segítségével nem csak technikailag az élvonalban, de messze túlmutat rajta!

A lehető leggyorsabb töltés
Az NRGkick KfW Select segítségével minden 2-es típusú interfésszel rendelkező elektromos jármű, legyen az 1-, 2- vagy 3-fázisú, a lehető legnagyobb váltóáramú töltési sebességgel (22 kW-ig) tölthető. Az NRGkick fali aljzathoz való állandó csatlakoztatáskor természetesen a KfW finanszírozási irányelveivel kapcsolatos összes előírást be kell tartani, és a maximális töltési teljesítmény automatikusan és megbízhatóan 11 kW-ra emelkedik. A háztartási csatlakozóaljzatokhoz használt „vésztöltőkábelhez” képest ez azt jelenti, hogy a töltés akár 10-szer gyorsabb, és a sok órás várakozás helyett nagyon rövid időn belül teljesen feltöltve indulhat el a következő útjára.

Egyszerű és nem bonyolult
Az NRGkick KfW Select segítségével nem kell vesződnie a tervezéssel és a magas szerelési költségekkel: csak a már mellékelt NRGkick fali aljzatra van szüksége, amelyet egy villanyszerelő pillanatok alatt felszerelhet 16A-es biztosítékkal. vonal. A váltóáramú és egyenáramú maradékáramok maradékáram-védelmi mechanizmusa is, amelyet egyébként külön kellene telepíteni, szintén a töltőegységben található!

Az NRGkick KfW Select biztonságos töltőegység 
a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja, amelyek közül néhányat még soha nem láttak, mint például a szabadalmaztatott, magas szintű biztonsági csatlakozórendszer felforrósodás-érzékelővel és ívvédelemmel, valamint hőmérséklet-felügyelet minden Smart esetében. Rögzítés minden egyes fáziscsapra! Háztartási dugós rögzítéseknél mindkét érintkezőn rögzítjük a hőmérsékletet. A megperzselt konnektorok egyszer s mindenkorra a múlté!
De ez csak kettő a hihetetlen számú biztonsági funkció közül, az NRGkick KfW Select áramkimaradás- és feszültségcsökkenés elleni védelemmel, túlfeszültség-védelemmel, fáziseltolódás-érzékeléssel, hibás csatlakozási teszttel, kapcsolóérintkező-diagnosztikával, védővezető-teszttel hurokimpedancia méréssel, mellékelve. maradékáram védelem (AC, DC + 6 mA), hálózati frekvencia diagnosztika, automatikus önteszt és még sok-sok egyéb funkció!

Rendkívül robusztus
Természetesen a biztonsághoz hozzátartozik az is, hogy az NRGkick KfW Select rendkívül ellenálló a külső behatásokkal és a harmadik fél általi manipulációkkal szemben. Ezért a rakodóegység rendelkezik a legmagasabb terhelési értékekkel és ennek biztosítására számos funkcióval rendelkezik, mint például:
lopás- és szabotázsvédelem, áthajtás elleni védelem, -40 és +70 °C közötti hőmérsékletállóság (üzemi hőmérséklet), víz- és porálló (IP67), ütés- és ütésállóság (IK10), puha alkatrészek a töltőegységen és a csatlakozóegységen az optimális tapintáshoz és a karcolás elleni védelemhez, a párosítási ciklusok magas száma a dugaszcsatlakozó érintkezőinek összes részének ezüst bevonatának köszönhetően. 

Szabadalmaztatott magas szintű biztonsági csatlakozórendszer
Az NRGkick KfW Select szabadalmaztatott magas szintű biztonsági csatlakozórendszere egyedülálló funkciókkal rendelkezik, amelyek messze megelőzik a piacot. A csatlakozóegységből és az opcionálisan elérhető intelligens csatlakozókból áll, amelyek minden szabványos aljzathoz és nyilvános töltőállomásokhoz is elérhetők. Valójában az NRGkick KfW Select mindent tartalmaz, amire egy elektromos jármű vezetőjének szüksége van ahhoz, hogy feltöltse járművét bárhol, ahol van áram!
A rendszer azonban sokkal több funkcióval rendelkezik.

Lehetővé teszi például a hőmérséklet mérését - és ezt minden egyes Smart Attachment-hez, és itt még minden egyes fázistüskén is. Háztartási csatlakozódugós rögzítések esetén a hőmérsékletet mindkét érintkezőn mérik. A megperzselt aljzatok ezért az NRGkick-kel lehetetlenek!
Egy másik egyedülálló funkció a rendszer teljesen automatikus üzem közbeni kihúzódás-érzékelése. Ez biztosítja, hogy ne keletkezzenek veszélyes ívek, amikor a töltőegységet leválasztják az áramellátásról.
Kiegészítő LED-kijelző a csatlakozóegységen, tapintási optimalizálás a puha alkatrészek használatával, a "kábel-gubancolódás" elkerülése és sok más funkció teszi a biztonsági dugórendszert kiemelkedő innovációvá!

Hővédett hőmérséklet-szabályozás
Ha egy aljzat túlságosan felforrósodik, ezt a Smart Attachments hőmérséklet-felügyeletének köszönhetően minden fázistüskén észleli. Ennek eredményeként az NRGkick KfW Select a mellékelt hőmérséklet-szabályozás segítségével teljesen önállóan tudja szabályozni a töltőáramot, és biztonságos, veszélymentes működést biztosít. Háztartási csatlakozóaljzatok esetén mindkét érintkező hőmérséklet-felügyelet alatt áll, így mindig abszolút biztonságban van a töltőegység ÉS az aljzat - bekötéstől függetlenül!

Autonóm terheléskezelés és áramszünet elleni védelem
Egy teljesen egyedülálló tulajdonság: az NRGkick KfW Select autonóm terheléskezelést biztosít és védelmet nyújt az áramszünet ellen! Ez azt jelenti: Ha az NRGkick KfW Select azt észleli, hogy a feszültség túlságosan leesik a hálózat nagy terhelése miatt, akkor a töltőáram automatikusan szabályozódik, hogy az elektromos hálózat "helyreálljon" vagy stabilizálódjon.
Más terheléskezelő rendszerekkel ellentétben ez nem igényel bonyolult konfigurációt - az NRGkick KfW Select autonóm terheléskezelése teljesen automatikusan és a felhasználó beavatkozása nélkül működik. Ezen az egyedülálló funkción kívül más terheléskezelési lehetőségek is elérhetők lesznek az NRGkick KfW Select számára. 

Bluetooth és WiFi
A nagyszámú interfésznek köszönhetően az NRGkick KfW Select mindig bárhol elérhető. Minden NRGkick KfW Select rendelkezik Bluetooth és WiFi interfésszel (opcionális GSM/GPS/SIM), valamint hozzáféréssel az NRGkick Cloudhoz és a Web API-hoz. Az ingyenes NRGkick alkalmazás iOS-re és Androidra lehetővé teszi a töltőegység elérését és az összes speciális funkció használatát bármikor.

Teljes kapcsolat GSM/GPS/SIM-mel (GSM/GPS/SIM változattal)
Az NRGkick KfW Select GSM/GPS/SIM-es változata biztosítja, hogy valóban bárhonnan hozzáférjen NRGkick-hez. Nemcsak EDGE és GPRS használatos, hanem 4G M1 és 4G NB-IoT is – ezeket a kapcsolattípusokat kifejezetten a „dolgok internete” alkalmazásokhoz fejlesztették ki, és úgy tervezték, hogy még nehéz kommunikációs helyzetekben is hozzáférést biztosítsanak az NRGkick KfW Selecthez (pl. mélygarázsok)! Például, ha a töltési költségeket csak akkor térítik meg harmadik félnek, ha az bizonyos helyeken történt, akkor biztos lehet benne, hogy a díjakat biztonságosan rögzítik és továbbítják a GSM/GPS/SIM-nek köszönhetően.

Rendkívül robusztus
Viszlát, nehézkes töltőtégla és csúnya óriás fémhenger! Az NRGkick KfW Select egy kicsi és intelligens 22 kW-os töltőegység. Kis méretei és szó szerint "kézreálló mérete" kényelmes és könnyű kezelést tesznek lehetővé.

Intelligens funkciók
Az ingyenes NRGkick alkalmazás intelligens funkciók széles skálájához nyújt hozzáférést: 
Részletes töltési statisztikák, töltési energiaköltségek megjelenítése, töltési jelentések automatikus küldése (PDF és CSV), a töltött energia mennyiségének áttekintése, meghatározható töltési kezdési idő, ütemezett töltés töltési tervekkel, energiaszámláló, fokozatmentesen állítható töltőáram 1 A-es lépésekben, töltésindítás/töltés bármikori leállítása, állítható töltési energiamennyiség

Töltőhálózatok – Számlázásra kész (OCPP)
Az NRGkick KfW Selectnek lehetősége van az OCPP szabványon keresztül kommunikálni, és így csatlakozni a töltőhálózatokhoz. Ez lehetővé teszi a feltöltött energia mennyiségének és egyéb adatoknak az OCPP-n keresztül történő továbbítását egy ilyen töltőhálózat üzemeltetőjének.

Készen áll a hálózatbarát vezérlésre
A töltőegységek hálózati kiszolgálásának vezérlése egyre fontosabbá válik - az NRGkick KfW Select már felkészült erre. A sokoldalú kommunikációs lehetőségeknek (Bluetooth, WiFi, GSM/SIM, Cloud) és a szabványoknak (OCPP) köszönhetően az NRGkick abszolút jövőbiztos.

Helyileg hozzárendelhető töltési jelentések WiFi-n keresztül
Az NRGkick alkalmazásban lehetőség van a beállított WiFi hálózatok helyének megadására is - például "otthon" vagy "munkahelyen". Ez az információ a későbbiekben a töltési jelentésekben is látható, így lehetővé válik az adott helyen töltött energia mennyiségének pontos megállapítása!

Töltési jelentések GPS koordinátákkal (GSM/GPS/SIM változattal)
Az NRGkick KfW Select alapfelszereltségként Bluetooth és WiFi kapcsolattal rendelkezik. Azonban további kommunikációs lehetőségekkel is elérhető - GSM/GPS és integrált SIM! Ez gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy a töltőegység bárhonnan elérhető anélkül, hogy a közelben kellene lennie, és függetlenül attól, hogy esetleg nem elérhető WiFi-hálózat.
A GPS-nek köszönhetően az NRGkick KfW Select képes megjeleníteni a díjakat a díjjelentésekben a kapcsolódó földrajzi helyadatokkal együtt! Így pontosan láthatja, hogy hol és mennyit számítottak fel – ami nagyon hasznos lehet, ha csak bizonyos helyekről kívánja nyomon követni a díjakat (pl. számlázási célból).

Bővíthető
NRGkick KfW Select az Ön kívánságaihoz igazodik - a funkciók vásárlás után is bármikor bővíthetők! Már van elektromos járműve, de tervezi fotovoltaikus rendszerét a következő néhány évre? Nincs probléma az NRGkick KfW Select-el! Szerezzen be olyan funkciókat, mint a fotovoltaikus LED-es töltés fázisátalakítással NRGkick KfW Select készülékéhez később bármikor – további hardver nélkül, új töltőegység vásárlása nélkül! A fázisátmenetes fotovoltaikus töltésen kívül sok más funkció is elérhető lesz, amelyeket később bármikor hozzáadhat az NRGkickhez, ha kívánja: OCPP-n keresztüli kommunikáció és fejlett terheléskezelés, flottakezelés és még sok más!

A frissíthető
NRGkick KfW Select nemcsak frissíthető, hanem abszolút jövőbiztos is az OTA (Over-the-Air) frissítéseken keresztül, mivel az új funkciók és fejlesztések automatikusan letöltődnek az NRGkick KfW Select készülékről, és azonnal elérhetők.

Részletek

Szállítás 6 nap

Garancia cég 1 év

Magánszemély 3 év

 • Műszaki adatok
  • OCPP (Open Charge Point Protocol):
  • igen
  • Védettségi osztály (víz, por):
  • IP67
  • Védelmi osztály (ütésállóság):
  • IK10
  • DC maradóáram-érzékelő:
  • igen
 • Felhasználói hozzáférés
  • Alkalmazásvezérlés:
  • igen
  • Gyártó applikáció:
  • Az én NRGkickem
 • Kapcsolat
  • Bluetooth:
  • igen
  • WLAN:
  • igen
  • Hálózat (Ethernet):
  • nem
  • Autó:
  • 4G
 • Működési elv
  • Típus:
  • Intelligens töltőállomás
  • Max. töltési teljesítmény (kW):
  • 11
  • Csatlakozó típusa:
  • 2. típus
  • A KfW-Bank által támogatható:
  • igen
  • Töltőkábel:
  • Beleértve
  • Kábel hossza (m):
  • 7,5
 • Àltalános
  • Szín:
  • fehér / kék
  • Méretek (mm):
  • 216 x 90 x 64
  • Súly (g):
  • 5220
Adatok
Szállítási idő
6
Szállítási költség
2100
Cikkszám
341682