MUNKA ÉS VÉDŐRUHÁK

Az áruházunkban szereplő termékek minőségi termékek, így biztosak lehetnek abban, hogy a vásárolt munkavédelmi eszközök tartósak és hatékonyak lesznek a munkavégzés során. Törekedtünk arra, hogy széles választékot kínáljunk, hogy minden vásárló megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket. 

Kínálatunkban megtalálhatóak, kiváló minőségű munkavédelmi eszközök, jó minőségű munkaruhák, erős, strapabíró munkavédelmi cipők, kesztyűk, köpenyek, kötények, védőruhák.A széles termékkínálat mellett kiváló szolgáltatásokkal is rendelkezünk. Azoknak a cégeknek, akik nagyobb mennyiségben szeretnének rendelni, lehetőséget biztosítunk a kedvezményes szállítás igénybevételére, valamint azok számára, akiknek sürgősen szükségük van a termékekre, 48 órás kiszállítást is biztosítunk. A kisebb rendeléseket pedig kényelmesen a Foxpost szolgáltatásunk igénybevételével is megrendelhetik.

Beszállítónk ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szerint működik.

Az áruházunkban a fizetés többféle módon történhet, így minden vásárló megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót. Az előre utalással történő fizetésen kívül lehetőség van az utánvéttel történő fizetésre is.

Tekintse meg a kínálatunkat és válogasson minőségi munkavédelmi eszközeink közül!

Rendelést 25 000 Ft + ÁFA értéktől szállítunk. Szállítás: 10 KG-ig 2700 FT  10-20 KG 3500 Ft 20-35 KG 4600 FT