Canon EOS 1DX Mark II Body (0931C010AA) Digitális fényképezőgép

Canon EOS 1DX Mark II Body (0931C010AA) Digitális fényképezőgép
1 653 543 Ft+ÁFA=2 100 000 Ft

Canon EOS 1DX Mark II Body.

 

 

20,2 megapixeles teljes képkocka CMOS-érzékelő és kettős DIGIC 6+ képfeldolgozó processzor.

Az újratervezett, teljes képkocka 20,2MP CMOS érzékelő párosul a kettős DIGIC 6+ képprocesszorral, hogy figyelemre méltó képminőséget és pontosságot, valamint az egész kamerarendszer gyors teljesítményét élvezhesse.

 

Az érzékelő és a processzorok együtt is működnek a gyors felvételi teljesítmény érdekében, folyamatos képsebességgel akár 16 kép / mp-ig, amikor élőképben dolgoznak. Ha a keresővel dolgozik, akár 14 kép / mp sebességgel is készíthet felvételt, valamint akár 170 nyers fájlt is rögzíthet egyetlen sorozatban, ha CFast 2.0 memóriakártyát használ. JPEG fájlok készítése esetén korlátlan számú képkocka rögzíthető sorozatban, még teljes felbontás mellett is. Ha CompactFlash kártyával dolgozik, akkor a puffer értéke legfeljebb 73 nyers képkocka / sorozat vagy végtelen JPEG.

 

Az érzékelő által biztosított állóképek tulajdonságain túl DCI 4K videók rögzítésére is használható, akár 60 kép / mp sebességgel, és ez az első teljes képérzékelő szenzor, amely beépíti a Dual Pixel CMOS AF technológiát a pontos, vezérelhető és gyors élőkép érdekében fókuszáló teljesítmény megtekintése.

Nagy sűrűségű retikuláris AF II és Dual Pixel CMOS AF rendszerek.

A pontos fókuszálás és a gyors követési teljesítmény érdekében 61 pontos nagy sűrűségű retikuláris AF II rendszert alkalmaznak, amely 41 kereszt típusú pontot tartalmaz a nagyobb pontosság érdekében, valamint egy -3 EV-re érzékeny középpontot. Mind a 61 fázisérzékelő pont támogatja az adagolást f / 8 vagy nagyobb effektív rekeszeken, ami előnyös a telekonverterek és a teleobjektívek használatában. Ezenkívül egy külön, dedikált DIGIC 6 processzort használnak az AF és a fénymérő rendszerek számára, hogy fenntartsák a gyors teljesítményt, miközben 4K videofelvételeket készítenek vagy gyors folyamatos sebességgel fényképeznek. Összességében az AF-rendszer kb. 8,6% -os lefedettségre tett szert a központban, és 24% -kal a periférián a fokozott tárgykövetés érdekében a képkereten keresztül, és egy AI Servo AF III + algoritmust használnak intelligens és precíz fókuszáláshoz egypontos, nagy zónás AF vagy bármely más fókuszálási mód.

Részletek

Szállítás 10 nap

Garancia: Cég 1 év

Magánszemély 3 év

20,2MP teljes képkocka CMOS-érzékelő
Kettős DIGIC 6+ képfeldolgozó processzor
3,2 "1,62 m-es érintőképernyős LCD monitor
DCI 4K videó 60 kép / mp sebességgel, 8,8 MP, még mindig megragad
61 pontos nagy sűrűségű retikuláris AF II
Natív ISO 51200, kibővítve ISO 409600 szabványra
14 kép / mp felvételkészítés, 16 kép / mp élőképben
Dual Pixel CMOS AF és Movie Servo AF
Beépített GPS, CFast és CF kártyahelyek

Adatok
Gyártó
Canon
Szállítási idő
8
Cikkszám
814266
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!