Samsung HW-Q810B/ZG

Vezeték nélküli Dolby Atmos
A Dolby Atmos és a DTS:X objektumalapú audiotechnológiák magával ragadó szórakoztató élményt nyújtanak, ahol teljesen körülvesz a hang, és a hangot annak minden mélységében tapasztalhatja meg.

Csodálatos 5.1.2 csatornás térhatású hangzás
Az 5.1.2 csatornás soundbar 8"-os mélynyomóval magával ragadó hangzást biztosít a fej felett. Az új oldalsó és felső hangsugárzóknak köszönhetően lenyűgöző hangzásban lesz része.

Q-Symphony
Élvezze a Samsung TV és a Soundbar közötti harmóniát. A Q-Symphony gondoskodik arról, hogy a TV és a Soundbar összes hangszórója tökéletesen egymásra legyen hangolva, így mindkét eszköz hangját egyidejűleg reprodukálja. Ez meggyőző térhatást hoz létre anélkül, hogy el kellene némítani a TV hangszóróit.

SpaceFit Sound 2
A soundbar SpaceFit hangtechnológiája minden nap automatikusan pásztázza a környezetét, függetlenül a tévékészülék típusától. A soundbar felismeri a szobája alakját, méretét, sőt dekorációját is, hogy kalibrálja és az egyéni térhez igazítsa a hangzást.

Jellemzők:

 • 5.1.2. csatornarendszer 11 integrált hangszóróval és egy külső 8"-os mélynyomóval
 • Izgalmas térhatású hangélmény a vezeték nélküli Dolby Atmos és DTS:X támogatásnak köszönhetően
 • TV és soundbar lenyűgöző harmóniában a Q-Symphonynak köszönhetően
 • Testreszabott hangzás otthona számára a SpaceFit Sound 2 segítségével
 • Intelligens működés integrált Alexa hangasszisztenssel és Airplay 2 támogatással
 • HW-Q810B/ZG Általános adatok és felszereltség

  A formatervezés szempontjából itt a fekete színt használták. A soundbar méretei 1160 x 38 x 39,9 mm. A szállítási terjedelemben található távirányítónak, HDMI kábelnek, tápegységnek és fali rögzítéshez szükséges anyagnak köszönhetően az Alexa Soundbar gyorsan használható.

  Azt is tudja, hogyan lehet elégedett a videó funkcióival (beleértve a 4K és a HDR áthaladását). Itt kell megemlíteni a gyártóspecifikus funkciókat is, mint például a Surround Sound Expansion, Anynet+, SmartThings, Auto Power Link, Game Mode Pro, Bluetooth Power On, SpaceFit Sound+ 2, Tap Sound és AirPlay 2. A különféle DSP programokban mindenféle hang jól lejátszható, a soundbar például a Film, a Hírek és a Sport programokat kínálja.

  Ami az audiofunkciókat illeti, lenyűgöz a külső mélynyomóval, éjszakai üzemmóddal, hangszínszabályzóval (DSP), nagy felbontású hanggal, 3D hangzással, hangmóddal és A/V szinkronnal.

  HW-Q810B/ZG Jellemzők és vélemények

  Az olyan kényelmi funkciók, mint az automatikus kalibrálás, a HDMI-eARC (Enhanced Audio Return Channel), a nyelvi asszisztens, a HDMI-ARC (Audio Return Channel) és a HDMI-CEC megkönnyítik a mindennapi használatot. Saját szavaival is vezérelhető az Alexán keresztül. Az olyan formátumokkal, mint a Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Q-Symphony és DTS Digital Surround, a soundbar a térhatású lejátszáshoz is nagyon jó.

  Ideális esetben a hangsáv a falon van elhelyezve. A zenei forrástól függetlenül különféle hangformátumokat tud kezelni, mint például az AIFF, WAV, AAC, ALAC, FLAC, MP3, OGG és WMA.

  A Samsung HW-Q810B/ZG átlagosan 4,0 csillagot ér el az 5-ből a felhasználók értékelésében.