Braun Series 9 9475cc System wet&dry

Braun Series 9 9475cc System wet&dry
123 543 Ft+ÁFA=156 900 Ft

A Series 9 Pro a Braun leghatékonyabb elektromos borotvája, amely most még hatékonyabb az új Pro fejjel.
Hatékony és gyengéd, függetlenül attól, hogy 1, 3 vagy 7 napos szakálla van: Kitűnő elektromos borotva férfiaknak, amely az egyedülálló ProLift trimmerrel rendelkezik, felemeli és levágja a nehezen elérhető hajszálakat.
Hatékonyabb (az előző Braun Series 9-hez képest) és kíméletesebb: az innovatív ProLift trimmer és az egyedülálló Braun Sonic technológia segítségével akár 10%-kal gyorsabban borotválkozhat (az előző Braun Series 9-hez képest), és kíméletes a bőrhöz ugyanakkor
50%-kal hosszabb akkumulátor-élettartam a világ első PowerCase tokkal: Ezzel a hordozható borotvatöltő tokkal bármikor és bárhol feltöltheti borotváját. Beépített nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor.
Németországban gyártott: Ez az elektromos borotva 100%-ban vízálló és használható habbal, zselével vagy akár zuhany alatt is.

Részletek

Szállítás 7 nap

Garancia cég: 1 év

Magánszemély 2 év

GARANCIA:

A borotvát meghibásodás esetén viheti bármelyik Braun szervizbe. Figyelem! Ha a borotvát a szervíz nem tudja javítani,  a szerviz bevonná a borotvát, cserébe csereutalványt állítana ki,-ne fogadja el, a borotvát ne hagyja ott a szerviznek.

Mi a csereutalványt nem váltjuk be.

Amennyiben Önnel ilyen eset előfordul, keressen bennünket. info@elektroside.hu

Amennyiben az elromlott,  javíthatatlan borotva teljes tartozékával visszajut hozzánk, cégünk  cseréli, javíttatja a borotvát vagy a  teljes vételárat megtéríti Önnek.

 

szállítási terjedelem
- 1x elektromos borotva
- 1x PowerCase
- 1x tisztító állomás (SmartCare Center)
- 1x tisztítópatron
- 1x tisztítókefe
- 1x tápegység
- 1x használati útmutató

Adatok
Gyártó
Braun
Szállítási idő
6
Szállítási költség
1450
Cikkszám
645508