Memóriakártya

memóriakártyák

Memóriakártyák széles választéka, profiknakamatőröknek.

Új termékek a WISE CFexpress, és a WISE CFexpress pro, CFast kártyák, a támogatott készülékekhez.

CFexpress Type B kompatibilis az XQD kártyákkal?

Egyes XQD kártyákat használó fényképezőgépek firmware-frissítést kaphatnak a fényképezőgép gyártóitól a CFexpress B típusú kártyák támogatására (pl. Nikon D5, D500, D850, Z 6 / Z 7 és Panasonic S1 / S1R stb.).

Mi az a CFexpress?

A CFexpress a CFast 2.0 és XQD továbbfejlesztett változata. A fő különbség a nagyobb sebesség.

Formálisan a CFexpress egy cserélhető adathordozó-szabvány, amelyet a CompactFlash Association (CFA) hozott létre 2016 szeptemberében. 2019 februárjában jelentették be a további CFexpress 2.0 szabványt, amely három, a szabványban meghatározott formai tényezőt (A, B és C) tartalmaz. Minden formai tényező kihasználja a PCIe Gen 3 interfészt, és bevált NVMe protokollokat használ, hogy jobb hatékonyságot, optimalizált teljesítményt  kínáljon a professzionális kép- és videópiacokon. További információért látogasson el a ( https://www.compactflash.org/cfexpress ) oldalra.

 

CFexpress Type B kompatibilis az XQD kártyákkal?

Egyes XQD kártyákat használó fényképezőgépek firmware-frissítést kaphatnak a fényképezőgép gyártóitól a CFexpress B típusú kártyák támogatására (pl. Nikon D5, D500, D850, Z 6 / Z 7 és Panasonic S1 / S1R stb.).

 

Miért tünnek furcsának a PRO verzió kapacitásai?

A PRO verziójú adathordozó sokkal több NAND Flash memóriát tartalmaz, mint a szabványos CFexpress Type B kártyák, annak ellenére, hogy a címkén szereplő kapacitás nem mutatja a teljes kapacitást. Kisebb kihasználható kapacitással lehetővé teszi, hogy a kártya teljes teljesítményéhez hozzáférjünk.

Testreszabott parancsok és firmware-algoritmusok révén a natív SLC NAND-nak megfelelően optimalizálja az állóképességet és a teljesítményt. 10-szeres élettartam és 3-szor gyorsabb a fogyasztói TLC NAND termékekhez képest.

CFexpress Type B kompatibilis a CFexpress Type A kártyákkal?

Nem, ez nem lenne bölcs választás, a méret számít (B típus: 29,6 x 38,5 x 3,8 mm / A típus: 20,0 x 28,0 x 2,8 mm).

Mi a CFast 2.0 ?

A CompactFlash kártyák továbbfejlesztett változata gyorsabb sebességgel, főleg professzionális videokamerákhoz.

Formálisan a CFast 2.0 egy SATA III interfészen alapuló, 600 MB/s-ra korlátozott cserélhető adathordozó-szabvány, amelyet a CompactFlash Association 2012-ben vezetett be mind az ipari, mind a professzionális kép- és videópiacokon. További információért látogasson el a ( https://www.compactflash.org/cfast-cards ) oldalra.

 

Mi az a VPG-130 ?

Ez azt jelenti, hogy a memóriakártya legalább 130 MB/s-os fenntartható írási sebességgel rendelkezik.

A CFA egyesület szerint a Video Performance Guarantee (VPG) egy minimális garantált sebesség-specifikáció az alkalmazásokból származó folyamatos adatfolyamok írásához. A VPG specifikációt stabil nagyfelbontású videórögzítésre tervezték (Pro DSLR és Pro videokamerákban). Ezzel biztosítható, hogy a videofolyam megszakítások és képkockák elesése nélkül kerüljön mentésre. A VPG embléma egy „Clapper Board”, benne egy számmal, amely meghatározza a minimális garantált írási sebességet.

 

 

Működnek Blackmagic kamerákkal?

Igen, a Wise CFast 2.0 kártyák szerepelnek a Blackmagic Design webhelyen az ajánlott kártyák listájában. További információért látogassa meg támogatási oldalukat.

 

Működnek a Canon EOS C 200, C300 II, és 1 DX MARK II kamerákkal?

Igen, a Wise CFast 2.0 kártyák működnek velük. Az 1 TB körülbelül 2 órányi 4K Cinema RAW Light filmet támogat a C200-on.

 

Működnek a RED KOMODO 6 K-val ?

Hivatalosan még nem hagyták jóvá az R3D videón való használatra, de a Wise 512GB jól működik a felhasználói visszajelzések szerint. További info: https://www.red.com/third-party-accessories

 

 

Memóriakártyák széles választéka, profiknak, amatőröknek.

Kínálatunkban különböző eszközökbe talál adathordozó kártyákat, nagy és ismert gyártóktól.

Minden memóriakártya eredeti, originál csomagolású. Kínába gyártott 3-4 USD értékkel bíró nálunk nem kapható.

Megtalálja a SANDISK, SAMSUNG, SONY, memóriakártyákat okostelefonokba, akciókamerákba, fényképezőgépekbe, videókamerákba, drónokba, tabletekbe stb.

Viszonylag sok típust tartunk raktáron, így gyorsan tudja kézhez kapni, választott kártyáját.

Amire érdemes memóriakártya vásárlás előtt odafigyelni.

Vásárlásnál érdemes ellenőriznie milyen típusú memóriakártya megfelelő a készülékébe. Általában a készüléke leírása tartalmazza.

PL: okostelefonba ne vásároljon SD, vagy CF kártyát, mert a telefonba a MicroSD  a megfelelő választás. De érdemes ellenőrizni PL: a telefon mekkora tárhelyig bővíthető.

Általában az oldalunkon feltüntetett képeken, ikonok jelzik milyen termékbe jó a kártya. PL: Sandisknál a csomagoláson csak egy fényképezőgép van, akkor csak abba ajánlott. De ha a csomagolás felsőrészén az ikon jelzi android, drón, akciókamera, tablet, akkor a kártya ezekbe a termékekbe lesz megfelelő. Tehát érdemes a kártya csomagolását is ellenőrizni.

Kisebb csalódás ha adapteres microsd kártyát vesz valaki tévedésből SD kártya helyett, mert az adapterbe beletéve tudja használni SD foglalatba. Nagyobb csalódás mikor microsd helyett vesz valaki SD kártyát telefonba. Kellemetlen mikor szembesül vele nem jó hozzá.

Amennyiben segítségre van szüksége hívjon, vagy írjon.

Válogasson kedvére kínálatunkból.