Memóriakártya

memóriakártyák

Memóriakártyák széles választéka, profiknakamatőröknek.

Memóriakártyák széles választéka, profiknak, amatőröknek.

Kínálatunkban különböző eszközökbe talál adathordozó kártyákat, nagy és ismert gyártóktól.

Minden memóriakártya eredeti, originál csomagolású. Kínába gyártott 3-4 USD értékkel bíró nálunk nem kapható.

Megtalálja a SANDISK, SAMSUNG, SONY, memóriakártyákat okostelefonokba, akciókamerákba, fényképezőgépekbe, videókamerákba, drónokba, tabletekbe stb.

Viszonylag sok típust tartunk raktáron, így gyorsan tudja kézhez kapni, választott kártyáját.

Amire érdemes memóriakártya vásárlás előtt odafigyelni.

Vásárlásnál érdemes ellenőriznie milyen típusú memóriakártya megfelelő a készülékébe. Általában a készüléke leírása tartalmazza.

PL: okostelefonba ne vásároljon SD, vagy CF kártyát, mert a telefonba a MicroSD  a megfelelő választás. De érdemes ellenőrizni PL: a telefon mekkora tárhelyig bővíthető.

Általában az oldalunkon feltüntetett képeken, ikonok jelzik milyen termékbe jó a kártya. PL: Sandisknál a csomagoláson csak egy fényképezőgép van, akkor csak abba ajánlott. De ha a csomagolás felsőrészén az ikon jelzi android, drón, akciókamera, tablet, akkor a kártya ezekbe a termékekbe lesz megfelelő. Tehát érdemes a kártya csomagolását is ellenőrizni.

Kisebb csalódás ha adapteres microsd kártyát vesz valaki tévedésből SD kártya helyett, mert az adapterbe beletéve tudja használni SD foglalatba. Nagyobb csalódás mikor microsd helyett vesz valaki SD kártyát telefonba. Kellemetlen mikor szembesül vele nem jó hozzá.

Amennyiben segítségre van szüksége hívjon, vagy írjon.

Válogasson kedvére kínálatunkból.