CF EXPRESS/CFAST kártya 128 GB-512 GB-2 TB

Nagy sebességű CF EXPRESS memóriakártyák professzionális eszközökbe.

Új termékek a WISE CFexpress, és a WISE CFexpress pro, CFast kártyák, a támogatott készülékekhez.

CFexpress Type B kompatibilis az XQD kártyákkal?

Egyes XQD kártyákat használó fényképezőgépek firmware-frissítést kaphatnak a fényképezőgép gyártóitól a CFexpress B típusú kártyák támogatására (pl. Nikon D5, D500, D850, Z 6 / Z 7 és Panasonic S1 / S1R stb.).

Mi az a CFexpress?

A CFexpress a CFast 2.0 és XQD továbbfejlesztett változata. A fő különbség a nagyobb sebesség.

Formálisan a CFexpress egy cserélhető adathordozó-szabvány, amelyet a CompactFlash Association (CFA) hozott létre 2016 szeptemberében. 2019 februárjában jelentették be a további CFexpress 2.0 szabványt, amely három, a szabványban meghatározott formai tényezőt (A, B és C) tartalmaz. Minden formai tényező kihasználja a PCIe Gen 3 interfészt, és bevált NVMe protokollokat használ, hogy jobb hatékonyságot, optimalizált teljesítményt  kínáljon a professzionális kép- és videópiacokon. További információért látogasson el a ( https://www.compactflash.org/cfexpress ) oldalra.

 

CFexpress Type B kompatibilis az XQD kártyákkal?

Egyes XQD kártyákat használó fényképezőgépek firmware-frissítést kaphatnak a fényképezőgép gyártóitól a CFexpress B típusú kártyák támogatására (pl. Nikon D5, D500, D850, Z 6 / Z 7 és Panasonic S1 / S1R stb.).

 

Miért tünnek furcsának a PRO verzió kapacitásai?

A PRO verziójú adathordozó sokkal több NAND Flash memóriát tartalmaz, mint a szabványos CFexpress Type B kártyák, annak ellenére, hogy a címkén szereplő kapacitás nem mutatja a teljes kapacitást. Kisebb kihasználható kapacitással lehetővé teszi, hogy a kártya teljes teljesítményéhez hozzáférjünk.

Testreszabott parancsok és firmware-algoritmusok révén a natív SLC NAND-nak megfelelően optimalizálja az állóképességet és a teljesítményt. 10-szeres élettartam és 3-szor gyorsabb a fogyasztói TLC NAND termékekhez képest.

CFexpress Type B kompatibilis a CFexpress Type A kártyákkal?

Nem, ez nem lenne bölcs választás, a méret számít (B típus: 29,6 x 38,5 x 3,8 mm / A típus: 20,0 x 28,0 x 2,8 mm).

Mi a CFast 2.0 ?

A CompactFlash kártyák továbbfejlesztett változata gyorsabb sebességgel, főleg professzionális videokamerákhoz.

Formálisan a CFast 2.0 egy SATA III interfészen alapuló, 600 MB/s-ra korlátozott cserélhető adathordozó-szabvány, amelyet a CompactFlash Association 2012-ben vezetett be mind az ipari, mind a professzionális kép- és videópiacokon. További információért látogasson el a ( https://www.compactflash.org/cfast-cards ) oldalra.

 

Mi az a VPG-130 ?

Ez azt jelenti, hogy a memóriakártya legalább 130 MB/s-os fenntartható írási sebességgel rendelkezik.

A CFA egyesület szerint a Video Performance Guarantee (VPG) egy minimális garantált sebesség-specifikáció az alkalmazásokból származó folyamatos adatfolyamok írásához. A VPG specifikációt stabil nagyfelbontású videórögzítésre tervezték (Pro DSLR és Pro videokamerákban). Ezzel biztosítható, hogy a videofolyam megszakítások és képkockák elesése nélkül kerüljön mentésre. A VPG embléma egy „Clapper Board”, benne egy számmal, amely meghatározza a minimális garantált írási sebességet.

 

 

Működnek Blackmagic kamerákkal?

Igen, a Wise CFast 2.0 kártyák szerepelnek a Blackmagic Design webhelyen az ajánlott kártyák listájában. További információért látogassa meg támogatási oldalukat.

 

Működnek a Canon EOS C 200, C300 II, és 1 DX MARK II kamerákkal?

Igen, a Wise CFast 2.0 kártyák működnek velük. Az 1 TB körülbelül 2 órányi 4K Cinema RAW Light filmet támogat a C200-on.

 

Működnek a RED KOMODO 6 K-val ?

Hivatalosan még nem hagyták jóvá az R3D videón való használatra, de a Wise 512GB jól működik a felhasználói visszajelzések szerint. További info: https://www.red.com/third-party-accessories

 

 

Nézet:
Sorrend: