Gyerek csizma

 

PRIMIGI OLASZORSZÁG VEZETŐ GYEREKCIPŐ MÁRKÁJA.
PRIMIGI SYSTEM GARANTÁLJA A MINŐSÉGET, A MAXIMÁLIS KÉNYELMET ÉS A MEGBÍZHATÓSÁGOT.

Kínálatunkban megtalálhatóak kiváló minőségű gyerek csizmák.

Rendelje meg amelyik igazán tetszik gyermekének.

Primigi System jellemzők:

Jellemző a márkára a lekerekített orr a kényelem,és a magas komfort érzés. A nagyvonalú formák gondosan megtervezve , kalibrálvak, hogy a gyermekek lába  korlátozás nélkül biztonságosan  mozogjon.

Könnyen viselhető:
A Primigi csizmákat kifejezetten úgy tervezték és tanulmányozták, hogy a legjobban illeszkedjenek a gyermek lábának alakjához. Ezáltal kényelmes testre szabott csizmákat hoztak létre, amelyet könnyű felvenni és levenni.

Támogató párnázás a sarokban:
Ezt a rendszert úgy tervezték, hogy megvédje a lábat az egyenetlen terepektől. A talpnak a sarok feletti részén egy „légkamrát” hoztak létre, amely elnyeli a járáskor keletkezett mikrorezgéseket.

Lélegző, anatómiai talpbetét bőrrel:
A speciális SKY EFFECT SYSTEM talpbetét a legjobb minőségű anyagokból készült, puha bőrrel fedve, hogy biztosítsa a természetes érintkezést a lábbal.

Maximális talp rugalmasság:
A cipő rugalmasságát a talpba keresztbe kialakított csatornák biztosítják. 

Pehelysúlyú
A Primigi cipők gondosan válogatott könnyű anyagokból készülnek, amelyek célja a maximális szabadság garantálása játék közben és a mindennapi tevékenységek során.

Lágy közérzet:
A kényelmet az aprólékos tervezés és az anyagok megválasztása garantálja.

Nikkelmentes fém alkatrészek:
A csatok, a fűzőlyukak és a Primigi cipő összes fémrésze teljesen nikkelmentes. Gyermeke lába teljesen szabadon mozoghat, biztonságos cipőt visel, és semmi sem okozhat kellemetlen allergiás reakciót.

Króm nélküli bélés:
Minden Primigi cipőben a bőr bélés "krómmentes", ami azt jelenti, hogy króm nélkül cserzettek. Ez biztosítja, hogy a cipő belsejében a környezet még természetesebb és biztonságosabb legyen.

Újdonság Primigi Michelin talp:

Ennek a talpnak köszönhetően az új PMG Black Lab Running 4X4 modell számos fontos előnyt kínál az ilyen típusú gyermekcipők számára: a gumiabroncs talpán alkalmazott tulajdonságai lehetővé teszik a legnagyobb tapadást még csúszós felületeken is. A széles közép- és többirányú barázdák a körülményektől függetlenül mind a rugalmasságot, mind a  A gyerekcipő talpa úgy van kialakítva, hogy kisebb  talajegyenetlenségen is maximális kényelmet és biztonságot nyújtson.

GORE-TEX renszerről amit tudni érdemes.

Vízálló:
A GORE-TEX® membrán négyzetméterenként több, mint 9 milliárd pórust tartalmaz, mely a vízcseppnél húszezerszer kisebb, így nem tud átszivárogni azon, de a belül lecsapódott pára könnyedén távozhat az anyag külső felületére.

Szélálló:
A GORE-TEX® membrán meggátolja a szél átjutását, megőrizve a test ideális mikroklímáját mozgás és nyugalmi állapot közben is. Egy négyzetláb (~0,1 m2) membrán felületén egy köbláb (28,3 liter) levegő maximum 1 perc alatt jut át, ezért megfelel a szélállóság nemzetközi kritériumainak.

Lélegző:
A GORE-TEX® membránon található pórus 700-szor nagyobb, mint a testről távozó vízgőz molekula, azaz a pára gyorsan és egyszerűen távozik az anyag belső felületéről a külsőre úgy, hogy közben nem ázik át.

Általunk forgalmazott minden Primigi gyerekcipőnek,fiú szandálnak,lány szandálnak,és gyerek csizmának be van mérve a belő talphossza.Rendelésnél ez a bemért belső talphossz van feltüntetve a gyerekcipő méretszámozása mellett.