Lány szandálok

A megfelelő gyerek szandál különösen nagy figyelmet igényel.

A tökéletes gyerek szandál kiválasztása talán még a zárt gyerekcipő megvásárlásánál is komolyabb kihívást jelenthet. Sokan koncentrálnak arra, hogy a választott darab divatos legyen, azonban ebben az esetben is fontos, hogy a kényelem és a biztonság kerüljön előtérbe.

Mivel a szandált a gyerekek általában a nyári melegben, zokni nélkül viselik, így különösen nagy jelentősége van annak, hogy a bőrrel érintkező részek bőrbarát anyagból készüljenek. Ilyen például a bőr és a velúrbőr, melyek egyrészt nem dörzsölik ki a gyermek lábát, másrészt pedig meleg időben is higiénikusak.

Ilyen például az  ökológiai bőr amelyből, PRIMIGI lány szandálok készülnek. Természetes érintést biztosítanak az apró lábak számára, a kiváló minőség mellett pedig rendkívül könnyűek és hajlékonyak is egyben.

PRIMIGI lány szandál tökéletes választás kislányának, nem fog a márkában csalódni. Kislány szandálok, többféle színben a minőséget a PRIMIGI garantálja már 40 éve. Lány szandálok akciós áron.  PRIMIGI modellek  9990 Ft-tól rendelhetők gyerekcipő webáruházunkban Soha vissza nem térő alkalom, ne hagyja ki a lehetőséget. Kiárusítás, készletkisöprés.

 

 

Nézet:
Sorrend: