Gyerek szandál

 

Tekintse meg gyerekcipő webáruházunk tavaszi gyerekszandál kínálatát, akciós áron.

Próbálja ki az Ön gyermeke is, milyen komfortot, és előnyöket kínál a PRIMIGI. Nézze meg gyerek szandál akciónkat. 

Soha vissza nem térő alkalom, ne hagyja ki a lehetőséget. Kiárusítás, készletkisöprés.

 

 

A megfelelő gyerek szandál különösen nagy figyelmet igényel.

A tökéletes gyerek szandál kiválasztása talán még a zárt gyerekcipő megvásárlásánál is komolyabb kihívást jelenthet. Sokan koncentrálnak arra, hogy a választott darab divatos legyen, azonban ebben az esetben is fontos, hogy a kényelem és a biztonság kerüljön előtérbe.

Mivel a szandált a lurkók általában a nyári melegben, zokni nélkül viselik, így különösen nagy jelentősége van annak, hogy a bőrrel érintkező részek bőrbarát anyagból készüljenek. Ilyen például a bőr és a velúrbőr, melyek egyrészt nem dörzsölik ki a gyermek lábát, másrészt pedig meleg időben is higiénikusak.

Ilyen például az az ökológiai bőr, melyből a PRIMIGI fiú szandálok és lány szandálok készülnek. Természetes érintést biztosítanak az apró lábak számára, a kiváló minőség mellett pedig rendkívül könnyűek és hajlékonyak is egyben.

Nem szabad természetesen megfeledkezni arról sem, hogy a lábbeli nyitottsága és magas komfortérzete mellett is jól tartsa a lurkó bokáját, hiszen ez segít a helyes sarokállás, a megfelelő testtartás kialakításában, ami ebben a korban kritikus jelentőséggel bír.

Ahogyan a gyerek cipők esetében is, úgy a gyerek szandál kiválasztása során is érdemes arra törekedni, hogy rugalmas talpú, darabot válasszunk, különösen a csecsemők vagy a járni tanuló gyerekek esetében.

Ebben a korban érdemes arra is figyelni, hogy elől nyitott, hátul pedig zárt szandált válasszunk, hiszen ez a kialakítás szintén segít a megteremteni a megfelelő alátámasztást és elkerülni a rossz tartásból adódó, későbbi deformációkat.

 Kislány szandálokkisfiú szandálok között már a legkisebbek számára készült lábbelik, és a nagyobbacska gyerekek részére is ideális modellek közül is kedvünkre válogathatunk.

 

Fiú szandálok, lány szandálok melyek kiváló anyagokból, ökológiai bőrből készülnek. Speciális SKY EFFECT SYSTEM talpbetéttel, amelyek a legjobb minőségű anyagokból lettek előállítva, puha bőrrel bevonva, hogy biztosítsák a természetes érintkezést a lábbal. A Primigi gyerek szandál nagyon könnyű, hajlékony. (flexible action system)

Primigi szandál, amely  maximális minőséget, tökéletességet tükröz. Alkalmas kinti cipőnek, és benti cipőnek egyaránt.PRIMIGI Olaszország vezető gyerekcipő márkája, már 40 éve a piacon,és az élvonalban. Próbálja ki az Ön gyermeke is, milyen komfortot, és előnyöket kínál a PRIMIGI