Primigi SYSTEM

PRIMIGI OLASZORSZÁG VEZETŐ GYEREKCIPŐ MÁRKÁJA már 40 éve.

Primigi gondos tervezés, kiváló alapanyagok, kimagasló dizájn, anyukák, nagymamák,és a gyerekek örömére.

PRIMIGI SYSTEM GARANTÁLJA A MINŐSÉGET, A MAXIMÁLIS KÉNYELMET ÉS A MEGBÍZHATÓSÁGOT.

Lekerekített orr és kényelmes illeszkedés

Jellemző a márkára a lekerekített orr a kényelem,és a magas komfort érzés. A nagyvonalú formák gondosan megtervezve , kalibrálvak, hogy a gyermekek lába  korlátozás nélkül biztonságosan  mozogjon.

Könnyen viselhető

A Primigi cipőket kifejezetten úgy tervezték és tanulmányozták, hogy a legjobban illeszkedjenek a gyermek lábának alakjához. Ezáltal kényelmes testre szabott cipőket hoztak létre, amelyet könnyű felvenni és levenni.

Támogató párnázás a sarokban

Ezt a rendszert úgy tervezték, hogy megvédje a lábat az egyenetlen terepektől. A talpnak a sarok feletti részén egy „légkamrát” hoztak létre, amely elnyeli a járáskor keletkezett mikrorezgéseket

Lélegző, anatómiai talpbetét bőrrel

A speciális SKY EFFECT SYSTEM talpbetét a legjobb minőségű anyagokból készült, puha bőrrel fedve, hogy biztosítsa a természetes érintkezést a lábbal.

Maximális talp rugalmasság

A cipő rugalmasságát a talpba keresztbe kialakított csatornák biztosítják. 

Pehelysúlyú

A Primigi cipők gondosan válogatott könnyű anyagokból készülnek, amelyek célja a maximális szabadság garantálása játék közben és a mindennapi tevékenységek során.

Lágy közérzet

A kényelmet az aprólékos tervezés és az anyagok megválasztása garantálja.

Nikkelmentes fém alkatrészek

A csatok, a fűzőlyukak és a Primigi cipő összes fémrésze teljesen nikkelmentes. Gyermeke lába teljesen szabadon mozoghat, biztonságos cipőt visel, és semmi sem okozhat kellemetlen allergiás reakciót.

Króm nélküli bélés

Minden Primigi cipőben a bőr bélés "krómmentes", ami azt jelenti, hogy króm nélkül cserzettek. Ez biztosítja, hogy a cipő belsejében a környezet még természetesebb és biztonságosabb legyen

Újdonság Primigi Michelin talp:

Ennek a talpnak köszönhetően az új PMG Black Lab Running 4X4 modell számos fontos előnyt kínál az ilyen típusú gyermekcipők számára: a gumiabroncs talpán alkalmazott tulajdonságai lehetővé teszik a legnagyobb tapadást még csúszós felületeken is. A széles közép- és többirányú barázdák a körülményektől függetlenül mind a rugalmasságot, mind a  A gyerekcipő talpa úgy van kialakítva, hogy kisebb  talajegyenetlenségen is maximális kényelmet és biztonságot nyújtson.

GORE-TEX rendszer

Vízálló

A GORE-TEX® membrán négyzetméterenként több, mint 9 milliárd pórust tartalmaz, mely a vízcseppnél húszezerszer kisebb, így nem tud átszivárogni azon, de a belül lecsapódott pára könnyedén távozhat az anyag külső felületére.

 

Szélálló

A GORE-TEX® membrán meggátolja a szél átjutását, megőrizve a test ideális mikroklímáját mozgás és nyugalmi állapot közben is. Egy négyzetláb (~0,1 m2) membrán felületén egy köbláb (28,3 liter) levegő maximum 1 perc alatt jut át, ezért megfelel a szélállóság nemzetközi kritériumainak.

Lélegző

A GORE-TEX® membránon található pórus 700-szor nagyobb, mint a testről távozó vízgőz molekula, azaz a pára gyorsan és egyszerűen távozik az anyag belső felületéről a külsőre úgy, hogy közben nem ázik át.