Rólunk

Elektroside – a professzionális műszaki termékektől a gyerekcipőkig.

Egy webáruház legfontosabb értéke a minőség, illetve a vásárlóbarát ügyfélkezelés – ennek jegyében hoztuk létre az Elektroside-ot, amely a professzionális műszaki termékek mellett a PRIMIGI csúcskategóriás gyermekcipőinek forgalmazására specializálódott.

Az Elektroside webáruház 2014-ben jött létre családi vállalkozásként – ezek a körülmények biztosították, hogy cégünk a minőségben, illetve a vásárlóbarát ügyfélkezelés kialakításában is a lehető legmagasabb szintet képviselhesse. Évek óta foglalkozunk e-kereskedelemmel, így a saját bőrünkön tapasztaltuk meg, milyen termékekre van szüksége és igénye a vásárlóknak, a családi vállalkozáshoz kapcsolódva kialakult barátságos munkakörnyezet pedig lehetővé teszi, hogy minden ügyfelünkkel kiemelten foglalkozzunk.

Szinte tökéletes elégedettség

Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai árak és termékek összehasonlítására specializálódott Árukereső.hu visszajelzéseiben hemzsegnek a pozitív tapasztalatok, amelynek köszönhetően évek óta a Megbízható Bolt minősítéssel illetnek minket. Több mint 1000 vélemény alapján a bolttal való felhasználói elégedettség, a szállítási idő, a webáruház áttekinthetősége, valamint az ügyfélszolgálat és a kommunikáció terén is majdnem a legmagasabb minősítéssel, a maximális 5-ből 4,5 csillaggal értékeltek minket. (2021-ben az értékeléseink lenullázódtak)Több mint 98 százalék ajánlaná ismerősének a boltot, illetve ugyanennyien kapták meg a megrendelt terméket 10 napon belül. Ez az Árukereső által meghatározott arányszám, ám mi ennél is jobban figyelünk a gyorsaságra, ez világosan látható a visszajelzésekből: a GLS futárszolgálattal a kiszállítás egy munkanapon belül is megvalósulhat, de a kedvezőbb árképzésű FOXPOST megoldásával is csupán 2-3 munkanapról beszélhetünk.

Kiválasztottuk a visszajelzések közül a három kedvencünket az Árukereső.hu-ról, amelyek pontosan bemutatják, mit jelent nálunk a minőségi kiszolgálás:

  • „Éjjel megrendeltem a terméket, másnap fel is adták, a rákövetkező munkanap pedig ki lett szállítva.”
  • „Eredeti termék, igényes csomagolás, a legjobb elérhető ár.”
  • „Nálam most ők a No. 1!”

Fókuszban a professzionális műszaki termékek

Leginkább műszaki cikkeket, illetve elektromos eszközöket árulunk, erre utal az Elektroside webáruház elnevezés is. Ide tartoznak a különböző típusú memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, MicroSDHC, Compact Flash, XQD, CF Express/CFAST) változatos méretezésben (32GB, 64GB, 128GB, 256GB, 512GB), az adathordozók/külső HDD-k, a kártyaolvasók, de kapható a kínálatunkban pendrive, BLU-RAY felvevő és lejátszó, projektor, professzionális kamera, állvány, vaku, mikrofon, GPS navigáció, de még férfi borotva is. Mindenből az elismert, megbízható brandeket és a legmagasabb minőségű termékeket keressük, csakis olyat töltünk fel a kínálatunkba, amiért felelősséget vállalunk.

Új kedvenc a PRIMIGI gyerekcipő

2020-ban szélesítettük kínálatunkat, ekkor kezdtünk bele az IMAC/PRIMIGI partnereként a gyermekcipők árusításába. Az olasz PRIMIGI 1976 óta készít csúcsminőségű, minden igényt kielégítő gyerekcipőket. A legfontosabb, hogy termékeik a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a gyermekek mozgásának fejlődését elősegítő kialakítást kaptak, illetve a gyártásnál mindig magas minőségű alapanyagokat használnak, de a megjelenés, a dizájn is kiemelkedő erénye a brandnek. A cég a gyermekcipők specialistája, igaz ez a fiú és lány szandálok, a fiú és lány cipők, illetve a fiú és lány csizmák kategóriájában is. A PRIMIGI cipő jellemzője az egyszerű felvehetőség, a kényelmes, párnázott sarok, a szuperkönnyű talpbetét, illetve a rugalmas, kivehető talprész, de meg kell említenünk a GORE-TEX technológiát is, hiszen ez biztosítja a vízhatlan és közben kiválóan szellőző modellek folyamatos szárazságát.

Csapj le az utolérhetetlen árakra!

Az Elektroside-nál tudjuk, milyen egy jó webáruház. Azért tudjuk, mert hosszú évek óta ezzel kelünk és fekszünk, illetve folyamatosan fejlesztjük működésünket. Egészen biztos, hogy ha szétnézel a kínálatunkban, találsz olyan terméket, amely valós segítséget, esetleg valódi szórakozást jelent a mindennapjaidban. Ha így lesz, ne habozz: csapj le a remek árainkra minél hamarabb! Keresd akciós árainkat!