Primigi szállítás

Ami mellettünk szól, hogy nálunk vásárolj.

Megrendelésed GLS futárszolgálattal 1 munkanapon belül megérkezik hozzád, mert minden gyerekcipő, gyerek szandál, gyerek csizma raktáron van, amit a webáruházunkban látsz. FOXPOST szállítás olcsóbb, viszont 2-3 nap amíg megérkezik hozzád.

Minden gyerekcipőt egyenként lemérünk, hogy ki tudd választani a megfelelő méretet, ha mégis elakadnál telefonon is elérhetők vagyunk, nyitvatartási idő alatt, 10.00-18.00. óra között.

De ha nyitvatartási idő előtt vagy után hívsz, akkor is felvesszük a telefont ,és segítünk. Válaszolunk e-mailedre is,

 

Cipőcsere-szolgáltatás

Ez esetben is kérjük, hogy egyeztess velünk e-mailben, vagy telefonon .

Ebben az esetben elküldjük neked a csere cipőt, ennek átvételekor átadod a futárnak azt a cipőt ami nem lett jó  .Légy szíves csomagold be. Ez egy gyors cserelehetőség. Ilyenkor azonban két szállítás történik, de neked csak az egyiket kell fizetned

Amennyiben FOXPOST autómatába rendeltél, úgy a kódoddal visszatudod tenni az autómatába a cipőt, átvételtől számított 14 napig. Erről itt tájékozódhatsz: https://foxpost.hu/csomagkuldes/csomag-visszakuldes

Amennyiben GLS-el rendelted, akkor ha  de.11 óráig jelzed hogy cserét kérsz, már másnap felveszi tőled a GLS a csomagot, egyben átadja a csere terméket. 

A csomagot nem kell megcímezned, a GLS futár ragaszt rá címkét.

Minden termékünk kiváló minőségű. Minőségi reklamációt rugalmasan kezeljük.

Több éve megbízható bolt vagyunk az Árukeresőn. Több ezer vásárlónk 98%-a ajánlana minket ismerőseinek.

Lányunk is PRIMIGI gyerekcipőbe jár, az év minden évszakjában.