PRIMIGI GYEREKCIPŐ

PRIMIGI SYSTEM

Lekerekített orr és kényelmes illeszkedés
Nagy alakzatok, gondosan tanulmányozva és kalibrálva, hogy a lábnak elegendő hely maradjon a biztonságos és korlátozás nélküli mozgáshoz.


Könnyen felvehető
A Primigi lábbeli formáit kifejezetten a gyermek lábához tervezték és tanulmányozták, és úgy alkották meg, hogy a legjobban illeszkedjenek a testalkatukhoz. Ezenkívül a rögzítéseket és nyílásokat úgy tervezték, hogy könnyen beléphessenek és kényelmes legyen.


Hátsó lengéscsillapító
 A talpban, a sarokkal összhangban, "légkamrát" hoztak létre, amely elnyeli a járás normál mikrorengéseit.


Szuper könnyű talp
A speciális SKY EFFECT SYSTEM talpbetét kiváló minőségű anyagokból készül és puha bőrrel van bevonva, hogy biztosítsa a talppal való természetes érintkezést.


Rugalmas talp
A rugalmasságot elősegítik a keresztirányú csatornák kalibrált bemetszései a talpban, amelyek csökkentik annak vastagságát, és a rendkívül puha anyagok, amelyeknek belső középtalpja van a flex zónában.


Kivehető talpbetét
A talpbetét kivehető: ez lehetővé teszi a mosást és a szárítást, lehetővé téve a cipő tisztítását és higiéniáját.


Nagyon könnyű
A Primigi cipők gondos anyagválasztással készülnek könnyű anyagokból, és célja a maximális szabadság biztosítása játék közben és mindennapi tevékenység során.


Nikkel nélküli fém alkatrészek
A csatok, a fűzőlyukak és a Primigi cipő összes fémrésze teljesen nikkelmentes. Gyermekeinek lába így teljes nyugalomban mozoghat, biztonságos cipőt viselhet olyan alkatrészek nélkül, amelyek idegesítő allergiát okozhatnak.


Króm nélküli bélés
Az összes Primigi cipőben a bőr bélés mentes a "Chromo" -tól, azaz króm nélkül cserzett. Ez biztosítja, hogy a cipő belsejében a környezet még természetesebb és biztonságosabb legyen

Nézet:
Sorrend: