NRGkick 32A 5m Set Optimal GSM incl. Adapter és táska (12601061)

NRGkick 32A 5m Set Optimal GSM incl. Adapter és táska (12601061)
547 244 Ft+ÁFA=695 000 Ft

NRGkick 32A 5m Set Optimal GSM incl. Adapter és táska

https://www.youtube.com/watch?v=ofp7gLg7e_g&t=1237s

App: Angol, Német Kézikönyv Angol, Német.

32A/22kW, Type 2, 5m, WiFi + Bluetooth incl. Smart Attachment 32A, 5pólusú, 16A 5pólusú, 16A, 3pólusú, E+F típusú "Schuko" 13A (EU) és szállítótáska

Szállítási terjedelem és jellemzők: 

 • Töltőegység NRGkick 32A 5m
 • Maximális töltőáram 32 A-ig - megfelel 22 kW-os maximális töltési teljesítménynek
 • Kommunikációs interfészek: Bluetooth, WiFi, Cloud, Web API
 • 2-es típusú dugó a jármű oldalán
 • Smart Attachment 32A 5pólusú
 • Smart Attachment 16A 5pólusú
 • Smart Attachment 16A 3pólusú
 • Smart Attachment Type E+F "Schuko" 13A (EU)
 • Kiváló minőségű szállítótáska

Jellemzők: 

 • Könnyű, leggyorsabb töltés minden aljzaton és töltőállomáson
 • Szállítható
 • WiFi + Bluetooth tartalmazza
 • Ingyenes alkalmazás és felhő
 • Hőmérséklet figyelés és túlmelegedés elleni védelem
 • Sötétítés elleni védelem
 • Alul-/túlfeszültség védelem
 • Védelem a helytelenül bekötött aljzatok ellen
 • Forró kihúzás érzékelés ívvédelemmel
 • Szabadalmaztatott magas szintű biztonsági csatlakozórendszer
 • Készen áll a hálózatot támogató töltésre
 • Automatikus, hozzárendelhető töltési jelentések
 • További szolgáltatások (pl. OCPP, fotovoltaikus töltés fázisátalakítással,...) olcsón bővíthetők az NRGkick alkalmazáson keresztül

Az NRGkick mindent tartalmaz, amire elektromos járművének töltéséhez szüksége van
A rendkívül innovatív NRGkick hordozható töltőegység biztonságos és intelligens töltőegység. Az NRGkick segítségével a lehető leggyorsabban tölthető bármely szabványos konnektorban, sőt nyilvános töltőállomásokon is (akár 22 kW-ig, 1-/2-/3-fázisú). Az úttörő, szabadalmaztatott magas szintű biztonsági csatlakozórendszer minden fázistüskén hőmérséklet-felügyelettel biztosítja, hogy kizárják a megperzselt aljzatok kialakulását – legyen szó CEE32, CEE16 vagy háztartási aljzatokról.
Az olyan újítások, mint az autonóm terheléskezelés, az áramszünet elleni védelem, a helyileg hozzárendelhető töltési jelentések WiFi-n keresztül és a további funkciók bármikori frissítésének lehetősége az alkalmazáson keresztül (például fotovoltaikus töltés fázisátalakítással a közeljövőben) bizonyítják, hogy az NRGkick segítségével Ön nem csak technikailag az élvonalban, hanem messze túlmutat rajta!

A lehető leggyorsabb töltés (22 kW-ig)
Az NRGkick-kel minden 2-es típusú interfésszel rendelkező elektromos jármű, legyen az 1-, 2- vagy 3-fázisú, a lehetséges maximális AC töltési sebességgel (22 kW-ig) tölthető. A háztartási aljzatokhoz használható „vésztöltőkábelhez” képest ez azt jelenti, hogy a töltés akár 10-szer gyorsabb, és a lehető legrövidebb időn belül teljesen feltöltve indulhat el a következő útjára a sok órás várakozás helyett.

Egyszerű és áttekinthető
Az NRGkick segítségével nem kell sok időt töltenie a tervezéssel és a telepítéssel: az NRGkick azonnal használható bármely szabványos aljzatnál és nyilvános töltőállomásokon is, az opcionálisan elérhető 2-es típusú csatlakozóval. Ez azt jelenti, hogy bárhol töltheti elektromos autóját, ahol van áram, és egyszerűen magánál tarthatja a "faliszekrényét", amikor szüksége van rá! Természetesen az NRGkick-et állandóan csatlakoztatva is hagyhatja a konnektorhoz – abszolút hőálló, és még az eső sem árthat neki.

Nincs szükség telepítésre
Az NRGkick töltőegység óriási előnye, hogy nincs másra szükség, mint egy konnektorra – így a fali dobozokkal ellentétben a bonyolult telepítések nem szükségesek, így rengeteg időt és pénzt takarítanak meg. A váltóáramú és egyenáramú hibaáramok maradékáram-védelmi mechanizmusa is megtalálható, amelyeket egyébként külön kellene telepíteni.

Minden aljzathoz és töltőoszlophoz alkalmas
Az NRGkick Smart Attachments minden szabványos aljzathoz és nyilvános töltőállomásokhoz is elérhető. Tehát az NRGkick valóban minden, amire elektromos járművének szüksége van a töltéshez.
A szabványos háztartási csatlakozóaljzatokhoz való csatlakoztatáskor az NRGkick természetesen betartja a mindenkori országspecifikus előírásokat – például Svájcban az elektromos járműveket legfeljebb 8A-rel szabad a háztartási aljzatokon tölteni. Az NRGkick segítségével biztos lehet benne, hogy minden előírást megfelelően betartanak.
A Type 2 Smart Attachmentnek köszönhetően nyilvános töltőállomásokon is tölthet NRGkick-kel, és így kiadhatja az egyébként szükséges Mode 3 kábelt.

Az NRGkick biztonságos töltőegység 
a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja, amelyek közül néhányat még soha nem láttak, mint például a szabadalmaztatott magas szintű biztonsági csatlakozórendszer felmelegedés-érzékelővel és ívvédelemmel, valamint hőmérséklet-felügyelet minden egyes intelligens tartozékhoz. minden egyes fázistüske! Háztartási dugós rögzítéseknél mindkét érintkezőn rögzítjük a hőmérsékletet. A megperzselt konnektorok egyszer s mindenkorra a múlté!
De ez csak kettő a hihetetlen számú biztonsági funkció közül, az NRGkick áramszünet- és feszültségcsökkenés elleni védelemmel, túlfeszültség-védelemmel, fáziseltolódás észlelésével, hibás csatlakozási teszttel, kapcsolóérintkező-diagnosztikával, védővezető-teszttel hurokimpedancia méréssel, maradékárammal is rendelkezik. védelem (AC, DC + 6 mA), hálózati frekvencia diagnosztika, automatikus önteszt és még sok-sok egyéb funkció!

Rendkívül robusztus
Természetesen a biztonsághoz hozzátartozik az is, hogy az NRGkick rendkívül ellenálló a külső behatásokkal és a harmadik fél általi manipulációkkal szemben. Ezért a rakodóegység rendelkezik a legmagasabb terhelési értékekkel és ennek biztosítására számos funkcióval rendelkezik, mint például:
lopás- és szabotázsvédelem, áthajtás elleni védelem, -40 és +70 °C közötti hőmérsékletállóság (üzemi hőmérséklet), víz- és porálló (IP67), ütés- és ütésállóság (IK10), puha alkatrészek a töltőegységen és a csatlakozóegységen az optimális tapintáshoz és a karcolás elleni védelemhez, a párosítási ciklusok magas száma a dugaszcsatlakozó érintkezőinek összes részének ezüst bevonatának köszönhetően. 

Szabadalmaztatott magas szintű biztonsági csatlakozórendszer
Az NRGkick szabadalmaztatott magas szintű biztonsági csatlakozórendszere egyedi jellemzőket tartalmaz. A csatlakozó egységből és az intelligens csatolmányokból áll, amelyek minden szabványos aljzathoz és nyilvános töltőállomásokhoz is elérhetők. Tehát az NRGkick valóban minden, amire egy elektromos jármű vezetőjének szüksége van ahhoz, hogy feltöltse járművét, ahol van áram!
A rendszer azonban sokkal több funkcióval rendelkezik. Lehetővé teszi például a hőmérséklet mérését – és ezt minden egyes Smart Attachment esetében, és itt még az egyes fázistüskénél is. A háztartási Smart Attachments esetében a hőmérséklet mindkét érintkezőn rögzítésre kerül. A megperzselt aljzatok ezért az NRGkick-kel lehetetlenek!
Egy másik egyedülálló funkció a rendszer teljesen automatikus üzem közbeni kikapcsolás-érzékelése. Ez biztosítja, hogy a töltőegység áramellátásról való leválasztásakor ne keletkezzenek veszélyes ívek sem Önre, sem aljzatára nézve.
Kiegészítő LED-kijelző a csatlakozóegységen, tapintható optimalizálás a puha alkatrészek használatával, a „kábel-gubancolódás” elkerülése és sok más funkció teszi a biztonsági dugórendszert kiemelkedő innovációvá!

Hővédett hőmérséklet-szabályozás
Ha egy aljzat túlságosan felforrósodik, ezt a Smart Attachments hőmérséklet-felügyeletének köszönhetően minden fázistüskén észleli. Így az NRGkick a mellékelt hőmérséklet-szabályozás segítségével teljesen függetlenül tudja szabályozni a töltőáramot és garantálni a biztonságos, veszély nélküli működést. A háztartási csatlakozóaljzatoknál mindkét érintkező hőmérséklet-felügyelet alatt áll, így mindig abszolút biztonságban van a töltőegység ÉS az aljzat – függetlenül attól, hogy melyik csatlakozásnál!

Autonóm terheléskezelés és áramszünet elleni védelem
Egy abszolút kiemelkedő tulajdonság: az NRGkick autonóm terheléskezelést biztosít és védelmet nyújt az áramszünet ellen! Ez azt jelenti: Ha az NRGkick azt észleli, hogy a feszültség túlságosan leesik a hálózat nagy terhelése miatt, a töltőáramot automatikusan szabályozza, hogy az elektromos hálózat "helyreálljon" vagy stabilizálódjon.
Más terheléskezelő rendszerekkel ellentétben itt nincs szükség bonyolult konfigurációra - az NRGkick autonóm terheléskezelése teljesen automatikusan és felhasználói beavatkozás nélkül működik. Ezen az egyedülálló funkción kívül más terheléskezelési lehetőségek is elérhetők lesznek az NRGkick számára a jövőben.

Bluetooth és WiFi
A nagyszámú interfésznek köszönhetően az NRGkick mindig bárhol elérhető. Minden NRGkick rendelkezik Bluetooth és WiFi interfésszel (opcionális GSM/GPS/SIM), valamint hozzáféréssel az NRGkick Cloudhoz és a Web API-hoz. Így az iOS és Android rendszerhez készült ingyenes NRGkick alkalmazáson keresztül bármikor hozzáférhet a töltőegységhez, és használhatja az összes speciális funkciót.

Teljes kapcsolat GSM/GPS/SIM-mel (GSM/GPS/SIM változathoz)
A GSM/GPS/SIM-mel ellátott NRGkick változat biztosítja, hogy valóban bárhonnan hozzáférhessen NRGkick-hez. Nem csak EDGE és GPRS használatos, hanem 4G M1 és 4G NB-IoT is – ezeket a csatlakozási típusokat kifejezetten az „Internet of Things” alkalmazásokhoz fejlesztették ki, és úgy tervezték, hogy még nehéz kommunikációs helyzetekben is hozzáférést biztosítsanak az NRGkickhez (pl. mélygarázsokban). )! Például, ha a töltési költségeket csak akkor térítik meg harmadik félnek, ha az bizonyos helyeken történt, akkor biztos lehet benne, hogy a díjakat biztonságosan rögzítik és továbbítják a GSM/GPS/SIM-nek köszönhetően.

Hordozható és kompakt
Viszlát, terjedelmes töltőtégla és csúnya óriás fémhenger! Az NRGkick egy kicsi, intelligens 22 kW-os töltőegység. Kis méretei és szó szerint "kézreálló mérete" kényelmessé és könnyen kezelhetővé teszik.
A tartósan telepített falidobozokkal ellentétben az NRGkick igény esetén bárhová könnyen elvihető. Az 5 m-es változat rendkívül alacsony, körülbelül négy kilogramm súlyának és a különösen rugalmas, kiváló minőségű töltőkábelnek köszönhetően az NRGkick különösen kellemesen kezelhető, és pillanatok alatt elkíséri utazásaira.

Intelligens funkciók
Az ingyenes NRGkick alkalmazás intelligens funkciók széles skálájához nyújt hozzáférést: 
Részletes töltési statisztikák, töltési energiaköltségek megjelenítése, töltési jelentések automatikus küldése (PDF és CSV), a töltött energia mennyiségének áttekintése, meghatározható töltési kezdési idő, ütemezett töltés töltési tervekkel, energiaszámláló, fokozatmentesen állítható töltőáram 1 A-es lépésekben, töltésindítás/töltés bármikori leállítása, állítható töltési energiamennyiség

Töltőhálózatok – Töltésre kész (OCPP)
Az NRGkick opcionálisan képes az OCPP szabványon keresztül kommunikálni, és így csatlakozni a töltőhálózatokhoz. Ez lehetővé teszi a feltöltött energia mennyiségének és egyéb adatoknak az OCPP-n keresztül történő továbbítását egy ilyen töltőhálózat üzemeltetőjének.

Készen áll a hálózatbarát vezérlésre
A töltőegységek hálózat-kiszolgáló vezérlése egyre fontosabbá válik - az NRGkick már felkészült erre. A sokoldalú kommunikációs lehetőségeknek (Bluetooth, WiFi, GSM/SIM, Cloud) és a szabványoknak (OCPP) köszönhetően az NRGkick abszolút jövőbiztos.

Helyileg hozzárendelhető töltési jelentések WiFi-n keresztül
Az NRGkick alkalmazásban lehetőség van a beállított WiFi hálózatok helyének megadására is - például "otthon" vagy "munkahelyen". Ezek az információk a későbbiekben a töltési jelentésekben is megjelennek, így lehetővé válik az adott helyen töltött energia mennyiségének pontos kimutatása!

Töltési jelentések GPS-koordinátákkal (GSM/GPS/SIM változathoz)
Az NRGkick alapfelszereltségként Bluetooth és WiFi kapcsolattal rendelkezik. Azonban további kommunikációs lehetőségekkel is elérhető - GSM/GPS és integrált SIM! Ez gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy a töltőegység bárhonnan elérhető anélkül, hogy a közelben kellene lennie, és függetlenül attól, hogy esetleg nem elérhető WiFi-hálózat.
A GPS-en keresztül az NRGkick képes megjeleníteni a díjakat a díjjelentésekben a kapcsolódó földrajzi helyadatokkal együtt! Így pontosan láthatja, hogy hol és mennyit számítottak fel – ami nagyon hasznos lehet, ha csak bizonyos helyekről kívánja nyomon követni a díjakat (pl. számlázási célból).

A bővíthető
NRGkick az Ön igényeihez igazodik – így a funkciók a vásárlás után bármikor frissíthetők! Már van elektromos járműve, de tervezi fotovoltaikus rendszerét a következő néhány évre? Nincs probléma az NRGkick-kel! Szerezzen be olyan funkciókat, mint a fotovoltaikus vezérlésű töltés fázisátalakítással NRGkick készülékéhez bármikor – további hardver nélkül, új töltőegység vásárlása nélkül! A fázisátmenetes fotovoltaikus töltésen kívül sok más funkció is elérhető lesz, amelyeket később bármikor hozzáadhat az NRGkickhez, ha kívánja: OCPP-n keresztüli kommunikáció és fejlett terheléskezelés, flottakezelés és még sok más!

A frissíthető
NRGkick nemcsak frissíthető, hanem abszolút jövőbiztos is az OTA (Over-the-Air) frissítéseken keresztül, mivel az új funkciók és fejlesztések automatikusan letöltődnek az NRGkick-ről, és azonnal elérhetők.

Részletek

Szállítás 6 nap

Garancia cég 1 év

Magánszemély 3 év

 • Műszaki adatok
  • OCPP (Open Charge Point Protocol):
  • igen
  • Védettségi osztály (víz, por):
  • IP67
  • Védelmi osztály (ütésállóság):
  • IK10
  • DC maradóáram-érzékelő:
  • igen
 • Felhasználói hozzáférés
  • Alkalmazásvezérlés:
  • igen
  • Gyártó applikáció:
  • Az én NRGkickem
 • Kapcsolat
  • Bluetooth:
  • igen
  • WLAN:
  • igen
  • Hálózat (Ethernet):
  • nem
  • Autó:
  • 4G
 • Működési elv
  • Típus:
  • Intelligens töltőállomás
  • Max. töltési teljesítmény (kW):
  • 22
  • Csatlakozó típusa:
  • 2. típus
  • A KfW-Bank által támogatható:
  • nem
  • Töltőkábel:
  • Beleértve
  • Kábel hossza (m):
  • 5
 • Àltalános
  • Szín:
  • fehér / kék
  • Méretek (mm):
  • 216 x 90 x 64
  • Súly (g):
  • 6140
Adatok
Szállítási idő
6
Szállítási költség
2100
Cikkszám
433250